top of page

ONS VERHAAL

Wij zijn Kevin & Anke, levenspartners, levensgenieters, baasjes van onze kat Oscar, reizigers, ondernemers en heel veel liefde voor de zee.

image00023.jpeg

KEVIN: cappuccinolover, voetbalfanaat, flauwe moppentapper

ANKE: cappuccinolover, yogi, sup & wannabe surfer, zonnekind

OSCAR: vislover, zonneklopper, speels, slaapkop, knuffelbeer

Onze droom was om samen een koffiebar te starten. 

Anke studeerde ergotherapie in Brussel en in haar vrije tijd kon je ze steeds terugvinden in één van de vele gezellige koffiezaakjes. Die geweldige sfeer wou ze ook aan haar klantjes geven. Een gevoel van thuiskomen met een gezellig kopje koffie. 

 

In 2015 kwamen onze wegen samen! We ontmoeten elkaar in de brasserie van Kevin zijn mama, waar hij met veel passie mee hielp in de zaak. Na meer dan tien jaar wou hij een nieuwe uitdaging in zijn leven. 

 

Zo beslisten we samen om een nieuwe koers te varen.

Sinds 8 mei 2021 zijn wij dan ook trotse eigenaars van Kantine geworden, waar versheid, korte keten met seizoensproducten en kleur op je bord centraal staan. Wanneer je gezellig aan je koffietje sipt, kunnen de kids spelen in ons speelhoekje! Kantine is naast Kabine, gelegen, een familyconceptore aan zee. 

 

Sea you soon?

Leuke ervaringen...

1

Lieselot

“Heel gezellig, lekkere tapas en zalig weertje!”

2

Louise

“Doen jullie super goed! Meeeeega vriendelijke en top service!! Ook voor de hond!"

3

Isabelle

“Cézanne’s lievelingsplaats voor de lekkerste -zelfgemaakte!- nuggets en de beste pannenkoeken met de leukste gastvrouw en man. Wij zijn grote fan!”

image00009_edited.jpg
bottom of page